Antigriddle
De koude teppanyaki bakplaat - 34,4 °C

Laat uw culinaire imaginatie los op de antigriddle! Deze koude plaat kunt u vergelijken met een teppanyaki plaat maar de antigriddle vriest daarentegen in luttele tijd tot -34,4°C. U kunt er heel snel sauzen, purees of schuim omtoveren tot unieke texturen en smaaksensaties. Creëer half bevroren recepten met stabiele, krokante afwerkingen en koele, crème-achtige binnenkanten. Min 34°C temperatuur bezorgt u altijd directe resultaten. De plaat is heel eenvoudig te reinigen en neemt ongeveer 36,8 x 23,8 cm werkruimte in.

voordelen antigriddle
Antigriddle
réf. GRD 01

De ANTIGRIDDLE is geïnspireerd door chef Grant Achatz van restaurant Alinea in Chicago.
De antigriddle kan vergeleken worden met een teppannitro (zie Cnudde Magazine 26 pag. 6). Het verschil zit hem erin dat u met de antigriddle niet hoeft te werken met gevaarlijke vloeibare stikstof.

Binnen de 5 à 10 minuten wordt de gewenste temperatuur bereikt. Voor het vriezen is het best het oppervlak in te smeren met een dun laagje olijfolie of non stick spray om het kleven tegen te gaan.
Gebruik de antigriddle op recepties zodat de klanten de sensatie life beleven: iedereen krijgt een kick door te zien hoe vloeibare recepten voor hun ogen omgetoverd worden tot solide versies.

Mogelijkheden  

1. Vries enkel de onderkant en laat de bovenkant aan kamertemperatuur.

2. Draai hetgeen u klaarmaakt zodat u een soort crunchy sandwich maakt met crème achtige binnenkant.

3. Laat alles langer op de antigriddle langs beide kanten om een zeer krokant resultaat te bekomen.