Alladin
De rookpijp maakt het mogelijk om houtzaagsel (onbehandeld) te laten verbranden met als doel producten te aromatiseren. We hebben 2 verschillende rookpijpjes: Alladin en Alladin pro!

Wat is het verschil?
Alladin pro maakt het mogelijk, in tegenstelling tot Alladin normaal, om gearomatiseerde substanties te gebruiken die zich in de binnenkamer van de rookpijp bevinden zonder dat deze worden aangetast. Daardoor kan op een natuurlijker en vooral puurdere wijze worden gewerkt met meer culinaire creatieve mogelijkheden. De Alladin normaal heeft geen dubbel compartiment.

Hoe gaat men te werk?
Alladin pro: gebruik puur houtzaagsel (onbehandeld) en parfumeer dit met zeewieren, extracten (zie alle soorten hieronder), gedroogde bloemen... In dit geval is het aan te raden het zaagsel min 24 uren samen met de extracten te laten trekken in een gesloten doos. Of doe in de onderkamer wat citroenschillen of een sponsje met extracten of absorbeerpapier met extracten geparfumeerd. Zorg ervoor dat de rastertjes altijd ververst worden als deze te verbrand zijn geworden. Steek bovenaan het zaagsel aan met een vlam en start het apparaatje. Recupereer de rook in een glas of onder een cloche. Dankzij een plastieken slang kunt u ook uw rook verzamelen en zo uw rookbak creëren. Onderhoud en schoonmaken: in iedere verpakking zit een uitleg om uw rookpijpje zo hygiënisch mogelijk te houden.

Alladin Super
   

 

Alladin Zaagsel  

Alladin Rasters