De Qbag is een fantastische uitvinding !:

Om iets in een papillot te bereiden was er altijd het probleem dat het niet zichtbaar was als het gaar was. De oven stond te warm of juist niet heet genoeg, de bereiding gebeurt in een gesloten of op een open bbq, te veel houtskool of juist te weinig, enz., enz....
Ook de professionele koks hebben daar problemen mee: de oven zit vol of er zit minder in de oven; dit zijn allemaal facetten die een rol spelen in het gaarproces.
Dankzij de Qbag is het probleem opgelost en kunnen we ten volle genieten van een geurige en smaakvolle bereiding, want in de Qbag blijven alle aroma's en smaakstoffen van de ingrediënten in het pakketje tot we aan tafel het venstertje verwijderen.
Geniet alvast van de geur als je de Qbag opentrekt en smakelijk.


Geschiktheidverklaring:

De
Qbag kan in een conventionele oven gebruikt worden bij een maximumtemperatuur van 230°C, steeds met de vensterzijde naar boven.
De Qbag werd eveneens ontworpen om rechtstreeks op de bbq grilrooster gebruikt te worden, weerom steeds met de vensterzijde naar boven.
Kookt u op een bbq met deksel, sluit dit dan niet af. Hierdoor zou de temperatuur tot boven de 230°C kunnen oplopen.
Zonder deksel wordt het venster van Qbag voldoende verlucht en afgekoeld, zodat te hoge temperatuur geen probleem kan vormen.

De Qbag werd getest en goed bevonden overeenkomstig volgende richtlijnen:
* FDA CFR21 176.170
* CRF21 177.1630
* EU 2002/72

Verpakking:

4 x 200 stuks per doos

Indien u verder informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren !