pacojet cnudde

Video van Pacojet (FR):

De Pacojet:

Wereldwijd gebruiken meer dan 10.000 koks de PACOJET voor het klaarmaken van zoete of hartige gerechten. Pacojet is een uniek apparaat dat onder andere 100 % natuurlijk sorbets en ijs maakt op basis van vers fruit, fijne kruiden of groenten en dit met een onvergelijkbare kwaliteit, een minimum van arbeid en een maximum van comfort.
Chefs kunnen allerlei vernieuwende recepturen realiseren. Van sauzen tot mousses, van poeders (vb. poeders van foie gras !) tot schitterende ijs- en sorbetcreaties.
Het is een heel betrouwbaar apparaat (Zwitsers) en neemt in de keuken quasi geen plaats.
In diverse toprestaurants is dit toestel aanwezig en onmisbaar geworden.
Chefs hebben zelfs het woord 'pacosseren' in de mond !

Wat is 'Pacoseren' ?:

Een revolutionnair systeem dat diepgevroren voedsel met grote kracht mengt en breekt zonder te ontdooien en verwerkt tot een smeuïg soort ijs.
Van langoustinebouillon, bijvoorbeeld, draai je langoustine-ijs.
Met groene appelschillen draai je granny smith sorbet !
De mogelijkheden hebben we onderverdeeld in 6 groepen:
Sorbets, Ice cream, mousses, soepen, sauzen en farces.
De voorgevulde potten worden diepgevroren (altijd -20°C), onder het apparaat gezet en via een schroef wordt de massa laagje per laagje haarfijn afgeschraapt.
Hierdoor verkrijgt men een zachte, uiterst smeuïge structuur van het klaargemaakte recept. Indien er veel vocht zit in het recept kan men zelfs tot poeder gaan pacosseren.

De payback calculatie:

Een echte win-win situatie: financieel en kwalitatief.
Zelfs als u de Pacojet speciaal voor één bepaald facet van uw kaart zou aanschaffen, kan u de kostprijs in enkele maanden reeds terugverdienen.

Nooit verlies:

Indien de struktuur van het ijs door in en uit de diepvries te halen niet meer perfekt is, kan men zonder probleem opnieuw 'pacoseren'.

Service en onderhoud PACOJET:

Heel belangrijk !
Indien uw Pacojet problemen heeft (bv. blokkeren van het mes, ontluchting, etc.) kan u steeds bij ons terecht voor herstelling en/of onderhoud.
Medewerkers van de firma CNUDDE zijn speciaal opleidingen gaan volgen in de fabriek in Zwtserland om u deze service te kunnen aanbieden.
We hebben alle onderdelen in voorraad.
Het toestel wordt door onze firma opgehaald, een vervangtoestel wordt bij u neergezet (indien voorradig) en na reparatie/onderhoud brengen we uw apparaat terug.

Indien u verder informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren !


pacojet cnudde
pacojet cnudde