odenbake plus

basis amandelproduct met enorm veel mogelijkheden

 

ODENBAKE PLUS is een amandelspijs die we reeds jaren in ons assortiment hebben.
Klanten van het eerste uur weten dat dit een product is waar zeer veel mooie recepten kunnen mee worden gemaakt.

De verpakking is een emmer van 12,5 kg en bewaart gekoeld gedurende meerdere maanden. Als u de kostprijs gaat uitrekenen van uw afgewerkt product zult u vaststellen dat u met deze recepten zeker altijd winnaar bent. Vraag bij uw bestelling van een emmer Odenbake plus naar het nieuwe receptenboekje dat we hebben gemaakt waar alle recepten instaan die we hier presenteren.

Ref. OD1277 - Verp. 1 x 12,5 kg

 

 
 
Financier Clafoutis Rocher amandel
Meng eiwit, bloem en hazelnootboter en bak in een flexipan financier
ref. 1117 (84 stuks - 49x26, h. 11mm) of
ref. 1264 (24 stuks - 84x47, h. 14mm)
Meng de Odenbake plus koud met melk en eieren, giet in een corolle en leg er wat fruit in.
Afbakken.
Neem pure Odenbake plus en spuit op een siliconemat met behulp van een speciaal gekarteld spuitmondje. Leg er een braambes met zoethout op en laat korsten gedurende enkele uren (nacht).
Afbakken en klaar !

 

Sacher

 

Surprice caramel

 

Tuile

Meng Odenbake plus met cacao poeder, gesmolten boter, bloem, eieren en eidooiers. Afbakken ! Smelt de boter, en meng met kokosnoot-poeder, dooiers en bloem. Meng met coulis caramel gezouten boter (ref. COL18) en spuit in flexipan ovaal (ref. 1077). Afbakken. Meng Odenbake plus met eiwit en smeer uit op een chablon. Strooi er wat
gecarameliseerde macadamias (ref. PEC 002) op en bak. Leg in een buchevorm.

 

Frangipane

 

Brownies

 

Macarons Amandes

Meng Odenbake plus, hazelnootpasta, creme patissiere en hazelnootstukjes en giet in een tartelet La Rose Noire rond (ref. PRSW100) en bak af. Meng Odenbake plus, dooiers, eieren,
gesmolten boter, bloem en cacao pate en spuit in een wegwerpvorm (ref. PLN V10)
Doe in het midden de krokant en bak af.
Neem een bolletjes Odenbake plus en bestrooi het met poedersuiker, laat het een nacht
drogen, afbakken.

 

Madeleines

 

Gourmandises

 

Toscas

Meng Odenbake plus met bakgist, eieren, bloem en gesmolten boter. Laat dit mengsel 1 nacht rusten à 5° en bak in een flexipan mat madeleine (ref. 1511) Smelt boter. Meng eieren, Odenbake plus en bloem en voeg er de boter aan toe, neem de helft van de massa en voeg er cacaopoeder bij. Spuit met een duo douille (ref. 168001) in een houten bakvorm. Bak af. Smelt de boter, meng de eieren, Odenbake plus, bloem, boter en gekonfijt fruit (ref. 02231).
Spuit dit op 1 cm dikte en bak af. Doe desicroq samen met een notenmengeling en giet dit op een siliconemat. Bak af. Leg een schijf op de eerste gebakken mengeling en bak opnieuw af.

 

Roulade abrikoos

 

Croute Odenbake Plus op zalm

Rol een sabledeeg zo dun mogelijk uit, vries in et doe er een fijne laag Odenbake plus op en daarop een confituur van abrikoos. Rol op en snij fijne schijven. Afbakken. Meng Odenbake plus met bloem, eiwit, kruiden, zout en peper en doe met een spatel op de zalm. Bak in de oven.