François Audrin :

François Audrin is onze huispatissier sedert 1994.
Hij is afkomstig uit Parijs en heeft na diverse stageplaatsen bij Parijse bakkers en banketbakkers zijn echte basiskennis opgedaan bij Patisserie l'Opéra in Rosny-sous-Bois, een deelgemeente van Parijs.
Daar heeft hij ook de echte liefde voor het vak ontdekt.
" Bij de firma Cnudde ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderzoek wanneer er nieuwe artikelen binnenstromen... en dat zijn er nogal wat. Ik sta in voor de ondersteuning van de diverse recepten die door onze leveranciers werden ontwikkeld.
Daarom ben ik ook aangesteld voor de demo's die in ons bedrijf worden georganiseerd.

Deze demo's zijn zeer handig voor klanten die perfect op de hoogte willen blijven van de trends in de patisserie, ijsbereiding, chocolaterie en gastronomie. Veel beroepsmensen schrijven zich in om 3 à 4 keer per jaar een halve dag (ongeveer 4 uur) bijscholing te volgen. Dit doen we nu reeds ettelijke jaren en aangezien de sessies per klant zijn (+ eventueel personeel), wordt er rekening gehouden met specifieke, persoonlijke eisen. "

'Entremets Cristal'
- creatie François Audrin.

"Het taartje 'Cristal' is een alliantie van een subtiele smaak met een vernieuwende afwerking.
Bovenaan is er een mousse van krieken, lichtjes geparfumeerd met citroen en diskreet gereleveerd met ijzerkruid.
Het taartje wordt opgebouwd op een chocolade moëlleux van Maracaïbo 65 %, een karaktervolle grand cru van Felchlin", aldus François.


Indien u verder informatie wenst omtrent een demo, aarzel dan niet om ons te contacteren !