mini hamburgers

met 4 verschillende soorten vlees

De mini hamburgers zijn een echte rage geworden. Dit fenomeen komt uit Frankrijk waar iedere restaurateur of cateraar zijn eigen hamburgers probeert te maken.
En daaraan doen wij ook mee. We hebben nl. 4 nieuwe soorten mini hamburgers ontwikkeld met telkens typische ingrediënten. Voor elke mini hamburger wordt er een ander soort vlees gebruikt: rund, eend, lam en varken. Dit wordt elke keer gecombineerd met een specifieke soort kaas: schimmelkaas, geitenkaas, cheddar, camembert. Het resultaat is fenomenaal en super gastronomisch.

DE BESTE INGREDIENTEN

Het brood : het brood is campagnebrood dat wordt gekneed op de klassieke manier. Daarna wordt dit uitgestoken, bestrooid met zaadjes en gebakken. Finaal wordt het in 2 gesneden. Dus hier zeker GEEN briochebroodjes of andere producten die niets met hamburgers te maken hebben.

Het vlees : het vlees wordt gehaald bij de beste kwekers! Het rund komt uit Normandië, het lam uit Nieuw Zeeland, eenden komen uit Polen alsook de bacon. Dus worden alle producten perfect gecontroleerd van waar en van wie ze vandaan komen.

GOEDE COMBINATIE EN HANDGEMAAKT
De ingrediënten van de mini burgers worden perfect gecombineerd. Er is geen overheersing van één bepaald ingrediënt: nl iedere mini burger (20 g) bevat 7 g vlees, 5 g brood, schijfjes kaas, uien en augurken en saus. Ze worden allemaal handgemaakt.
SOORTEN EN VERPAKKING
Ons basisassortiment bevat 4 soorten mini hamburgers. Ze zitten telkens verpakt per 16 stuks per plateau en er zitten 8 plateaus in een doos. In iedere mini hamburger zit een houten prikker met de naam erop van de ingrediënten.
 
MINI HAMBURGER BACON / GEITENKAAS MINI HAMBURGER EEND / SCHIMMELKAAS

ref. 1590.06
verpakt per 16 op een plateau 8 plateaus per doos

ref. 1590.07
verpakt per 16 op een plateau 8 plateaus per doos

MINI HAMBURGER LAM / CAMEMBERT

MINI HAMBURGER RUND / CHEDDAR
ref. 1590.08
verpakt per 16 op een plateau 8 plateaus per doos

ref. 1590.09
verpakt per 16 op een plateau
8 plateaus per doos