Macarons Gepersonaliseerd
Uniek Bij ons te verkrijgen

In de inleiding van dit magazine kon u lezen dat er in deze uitgave veel nieuwigheden zouden komen rond de Franse macarons de Paris.
Wel, hierbij stellen we u een uniek concept voor nl. macarons met het logo of de naam van uzelf, uw zaak of van uw klant.
Via een welbepaald uniek productieproces wordt het logo aangebracht en meegebakken in/op de macaronschijf langs één kant. Het logo kan bestaan uit verschillende kleuren.

Specifieke bijzonderheden:

Er is een éénmalige cliché te betalen om de gepersonaliseerde acarons te maken. Deze cliché is dezelfde ongeacht het aantal kleuren op het logo.

Het min. aantal die moet worden afgenomen is 7.000 stuks (100 doosjes diepgevroren macarons van 70 stuks per doos). Maar ze kunnen uit 5 verschillende soorten bestaan (20 x 70 stuks per soort).

De keuze kunt u zelf bepalen uit de 15 soorten zoete macarons op pag. 22 van dit magazine of de 5 soorten hartige macarons op pag. 14 van Cnudde Magazine 27.

De diameter van het logo of de naam is beperkt tot 2,5 cm.

De gepersonaliseerde macarons worden in éénmaal gefaktureerd en betaald maar kunnen eventueel in diverse malen worden afgenomen.

Er is een meerprijs op de prijs van de standaardmacarons.